Представници ученика средњих школа сусрели су се са патријархом српским Порфиријем у Мркоњићима. Том приликом ученици су разговарали са њим и уручили му поклоне које су заједно припремили. У име свих ученика средњих школа поклонили су му филм “Стубови” о три значајне личности епархије ЗХиП (владици Атанасију, оцу Симеону и мати Теодори) као и пјесму о Јасеновцу. Од ученика наше школе добио је и један посебан поклон, шољу коју су израдили ученици туристичке школе као сувенир града Требиња са посветом патријарху. Свим ученицима патријарх се захвалио, те упутио поздрав и благослов.

Данас су наши туристички техничари, Ивана Даковић, Викторија Ђорђевић и Ивана Савановић учествовале у радионици “Лабораторија културног туризма у Требињу” која је одржана у Музеју Херцеговине.

Уколико сте синоћ, у оквиру Европске ноћи музеја и Међународног дана музеја, посјетили Музеј Херцеговине имали сте прилику да вас кроз музејске поставке проведу наши туристички техничари који су били видичи у оквиру практичне наставе, која се успјешно реализује већ пар година.

Било нам је задовољство угостити наше колеге и ученике из Друге економске школе из Београда.

У оквиру Малих олимпијских игара Републике Српске, јуче је на стадиону Полице у Требињу одржано републичко такмичење у атлетици за ученике основних и средњих школа.Наша ученица Дијана Ковач освојила је прво мјесто у скоку удаљ.🥇У трци на 100 метара наша ученица Анастасија Јањић заузела је друго мјесто.

У Бањој Луци је 27. и 28. априла одржано републичко такмичење у кошарци. Кошаркашице наше школе под менторством професора Славена Мисите освојиле су треће мјесто. Ученица Ивана Даковић (туристички техничар) проглашена је за најбољег стријелца. ЧЕСТИТАМО!

У оквиру пројекта “Социјализација с правом и превенција малољетничког криминала” полицијски службеник Немања Вуковић и педагог школе Горјана Дамјановић одржали су једну од радионица ученицима одјељења II-4 занимања конобар/кувар.Радионице имају за циљ да концепт социјализације с правом приближе ученицима на разумљив и занимљив начин.

1 2 3 13